Zelf ervaren wij allemaal de positieve effecten van het lopen en onze passie is om dat met jou te kunnen delen. We hebben ieder onze eigen (professionele) referentiekaders en combineren die met het lopen. Je gaat ons allemaal zien tijdens de wekelijkse trainingen.

leo
Leo van AvendonkTrainer loopgroepen. Al 25 jaar trainer van verschillende loopgroepen en zelf vele uren gelopen/getraind. Veel wedstrijden gedaan waarin je jezelf wel drie keer tegenkomt. Vooral toen ik de “60 km van Texel” gelopen had, was mijn eerste gedachte: dit doe ik dus nooit meer! Maar mijn lichaam herstelde op een zeer positieve manier. Dit was voor mij een teken: waar je ook loopt of wat voor inspanning je doet, je komt er positief uit. Nu mijn leeftijd ook een rol gaat meespelen is de ontspanning voor mij steeds belangrijker geworden. Daarom zijn mijn trainings-km’s flink verminderd, maar de uren dat ik mensen begeleid met een positieve loopervaring, zijn flink toegenomen.
nienke
Nienke ErismanNatuurcoach, trainer loopgroepen. Ik ben het liefste buiten in de natuur. Met name in het bos vind ik rust: Kopzorgen glijden van me af en de chaos in mijn hoofd wordt op een natuurlijke wijze geordend. Via de fysieke inspanning van het lopen vind ik de mentale ontspanning en voel ik een positieve energie vrijkomen. Ik word er creatief en ondernemender van. Het is mijn drijfveer om jullie dit ook te laten ervaren. Als coach bij Heel Natuurlijk en voorheen als teamleider in de consultancy, heb ik jarenlange ervaring opgebouwd in de begeleiding van mensen (oa bij stress/burnout). Daarnaast verzorg ik sinds enkele jaren met veel plezier looptrainingen bij De Dorpslopers.
aukje
Aukje de Hair(Kinder)fysiotherapeute, trainer loopgroepen. Het rennen doe ik al vele jaren met veel redenen en veel enthousiasme. Het ‘stampen’ op de grond, buiten zijn, fysiek goed moe worden, geeft mij een gevoel van weer in contact komen met mijn lijf wat af en toe echt nodig is. Even lekker ontladen van alles wat er gaande is in mijn hoofd, hoe eenvoudig kan het zijn. Schoenen aan en naar buiten. Als (kinder)fysiotherapeut heb ik vaak de wens mensen gewoon mee naar buiten te willen nemen en te laten ervaren hoe fijn, verwonderend en energiek het daar is. Daar knappen we allemaal van op!
geert
Geert van CoenenTrainer loopgroepen
Voor mij is lopen een accu, het geeft me energie. Ik geniet van buiten zijn bij mooi maar ook minder weer en kom na het lopen moe maar fris thuis. Het lopen heeft me ook in lastige episodes in mijn leven geholpen om het denken even uit te zetten. Als looptrainer begeleid ik al 25 jaar lopers. Vooral de aandacht voor de looptechniek fascineert me nog steeds. Het is zo eenvoudig en mooi en toch oh zo gecompliceerd. Ik werk als docent in het HBO kunstonderwijs en leid docenten op, voor mij is dat een fijn evenwicht met hardlopen.